Uw behandelend arts

 Annelies Avermaete – Dermatoloog

Na mijn artsenopleiding aan de Katholieke Universiteit in Leuven, voltooide ik mijn specialistenopleiding tot dermatoloog en venereoloog in Bochum (St. Josef Universitätsklinikum), Duitsland. Hier genoot ik een brede opleiding met veel aandacht voor dermatochirurgie en cosmetische dermatologie.  Aansluitend was ik gedurende een vijftal jaar werkzaam in London (Barking, Havering en Redbridge NHS trust), als consultant dermatologist. Naast mijn reguliere praktijk beoefende ik ook mijn vak als cosmetisch dermatoloog in een private setting.

In 2007 voer mijn Europese zwerftocht naar Terneuzen, net over de grens in Nederland (Zorgsaam Ziekenhuis – Huidcentrum Zorgsaam). Samen met mijn collega’s bieden wij in Terneuzen naast de reguliere zorg voor huidziektes, ook cosmetische behandelingen aan in het Huidcentrum Zorgsaam.

2017 is het tijd voor weer een nieuwe uitdaging. In een volledig nieuwe praktijk in het centrum van Gent opent het Huidcentrum Gent.

Isabel Bleyen – Oogarts

Ik behaalde mijn diploma arts in Juni 2001 aan de Katholieke Universiteit van Leuven, waarna ik mijn specialistenopleiding tot oogarts in Ahaus, Duitsland, begon. Nadien volgden nog 2 jaar specialistenopleiding in Mulheim, Duitsland, en nog eens anderhalf jaar in Hastings, Engeland. Mijn diploma oogarts behaalde ik in de Arztekammer Nordrhein in Dusseldorf, Duitsland, in December 2005.

In 2006 volgde ik een 6 maanden fellowship in ooglidchirurgie in het Oogziekenhuis van Rotterdam in Nederland. Nadien, in 2007, trok ik naar Canada voor een 4 maanden fellowship in ooglidchirurgie in Vancouver en een bijkomend 12 maanden fellowship in Montreal.

Van 2009 tot en met 2012 was ik werkzaam als stafarts oculoplastische oogheelkunde in het Erasmus Universitair Ziekenhuis van Rotterdam, waar ik in 2009 mijn doctoraatstitel (PhD) in de oculoplastische chirurgie behaalde.  Sinds 2013 ben ik werkzaam als oogarts in de Oogkliniek te Deurne ( http://www.oogkliniek.be ) en in de Oogartsenpraktijk Delfland in Delft, Nederland ( http://www.oogartsenpraktijkdelfland.nl ). Op beide locaties voer ik ooglidcorrecties uit, zowel functioneel als cosmetisch van aard.

Vanaf 2017 kan u ook bij mij terecht in het Huidcentrum Gent voor functionele of cosmetische ooglidcorrecties.