Huidverjonging

Deze nieuwste techniek onder de lasers biedt een zeer effectieve huidverbetering en wordt ingezet om uw huid weer veerkrachtiger en voller te maken. In vergelijking met andere, traditionele lasers, heeft de fractional laser een veel kortere hersteltijd en geeft minder kans op pigmentverschuivingen. De laser is bedoeld voor behandeling van matige tot aanzienlijke huidveroudering. Dit kan zich uiten in fijne en grove rimpels, vergroving van de huidstructuur, pigmentvlekken, vale huidskleur en gebrek aan veerkracht in de huid. Naast het gezicht, kan ook de hals, het decolleté en de handruggen behandeld worden. De fractional laser wordt ook met succes ingezet tegen acnélittekens. Deze worden door de behandeling minder diep en daardoor minder zichtbaar.

De behandeling

Een behandeling van het hele gezicht duur ongeveer 30 minuten. Na de behandeling is de huid rood, gezwollen en voelt warm aan. In het behandelde gebied vormen zich kleine korstjes waardoor de huid enigszins onregelmatig aanvoelt. De zwelling verdwijnt meestal na vier tot vijf dagen, de roodheid houdt vaak wat langer aan. De korstjes verdwijnen gewoonlijk binnen enkele dagen, maar dit kan afhankelijk van de behandeldiepte tot circa zeven dagen duren. Na de behandeling mag u de huid zes weken niet blootstellen aan de zon. Wij raden u aan een zonnebrandcrème met een hoge beschermingsfactor te gebruiken.

Resultaat

Een behandeling met fractional laser zorgt voor een aanzienlijke verbetering van uw huid. Al na één behandeling ziet de huid er frisser, egaler en strakker uit. Meestal zijn twee of drie behandelingen voldoende, soms wordt er nog een vierde behandeling gedaan.

Voor en na de behandeling

Huidverjonging voor Huidverjonging na
Voor Na